fbpx

Resortanläggning med guldkant

Bostadsrättsföreningen Resort Visby

Norr om Visby ligger BRF Resort Visby. Ett upplägg som inte är helt vanligt förekommande i Sverige ännu men som har många fördelar.

De 125 enheterna ägs till störst del av privatpersoner men även företag. Den tid ägaren inte själv nyttjar sin enhet hyrs den ut av en hotelloperatör, sedan 2016 är operatören NOVI Resort. När man köper en lägenhet eller bungalow har man många fördelar i ett uthyrningsavtal med operatören. Det är på den här punkten som en enhet i en resortanläggning skiljer sig från andra objekt på marknaden.

Det är lönsamt att köpa en lägenhet eller bungalow i Brf. Resort Visby eftersom du får del av intäkterna vid uthyrningen. Att dela sitt ägande ligger dessutom i tiden. Lyx är inte längre att äga allt själv utan att dela med sig när man själv inte har behov av sitt boende.

Konceptet med resortanläggning innebär dessutom att all inredning, både ute och inne ingår i köpet. Kostnaden för drift och underhåll kan dessutom bli väldigt låg tack vare att du som ägare får del av uthyrningsintäkterna från hotelloperatören som hyr ut din enhet när du själv inte är där. Det innebär att du kan tillbringa flera veckor i din egna enhet till ringa kostnad. Dessutom slipper du allt arbete som vanligtvis följer med ett fritidsboende. Bekvämare än så kan det inte bli.

Copyright © 2019 NOVI Resort Visby