fbpx
9570000 :–

Pris

11941 :–

Månadsavgift

402375 :–

Beräknad intäkt /år

146.5

Kvm

St Göransgatan 31, lgh 429 / 431

Lägenhet om 146,5 kvm fördelat på fyra rym och kök samt en unik takterass med bästa solläge och utsikt över Visby. Belägen med havet som närmsta granne och med promenadavstånd till Visby. Här njuter ni av den stora takterassen med jacuzzin, utsikten med det oslagbara solläget och dem oförglömliga solnedgångar. Våningen är belägen i Novi Resort som erbjuder ett smart ägande där ägare kan nyttja hotellets tjänster men även hyra ut sin lägenhet när den står tom för möjlighet till goda intäkter.

Interiör

Om bara det bästa är gott nog då ska man köpa denna magnifika etagevåning i absolut “beachfront”. Högst upp med egen jacuzzi på den enormt tilltagna altanen kan man njuta av sommarens soliga dagar och de fantastiska skådespel solen brukar bjuda på i den gotländska kvällsskymningen. De stora fönsterpartierna, som går runt nästan hela våningen gör att våningen känns ljus och trevlig även i de grå och regnigaste dagarna. Denna etagevåning är smart uppdelad på två enheter med separata entrédörra. Detta ger det en flexibel lösning med olika variationsmöjligheter vid uthyrning och är även skönt för privatlivet när man har gäster. 

Våningen är fördelad på fyra rum och kök, med tre sovrum samt tre badrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en härlig rymd och matplats med utrymme för mycket stort sällskap. I “masterbedroom”, som ligger närmast havet, kan man somna och vakna till havets brus, njuta av den härliga havsutsikten och svalkas av den svala sjöbrisen en varm sommardag. I anslutning till sovrummet ligger stort badrum med exklusivt runt badkar, även här kan man ta del av havsutsikten medan bubblorna sakta försvinner. Badrummet är helkaklat med klinkergolv i ljusgrå nyans. Dubbla handfat och wc stol i vitt porslin. Det andra sovrummet har mindre klädkammare och en balkong med morgonsol. Mellan köksregionen och sovrummet ligger ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Tvättmaskin och torktumlare. 

På entréplan ligger ett sovrum med stor garderob och eget badrum. Badrummet är helkaklat med klinkergolv. Wc stol och handfat i vitt porslin samt badkar. Balkong med havsutsikt och morgonsol. Det ligger vacker vitlaserad ekparkett i alla rum och väggarna är vitmålade. TIll alla sviter ingår inredningspaket, noggrant utvalda och handplockade för att passa in i den sobra miljön. 

Exteriör

Brf Resort Visby är ett nytt, modernt och attraktivt resort concept. Genom att kombinera individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift skapas möjligheten att till stora delar finansiera ett exklusivt semesterboende. 

Brf Resort Visby skapats, med totalt 103 enheter i samarbete med Arklab Stockholm och Per Öberg som ansvarat för den unika arkitekturen. 

Brf Resort Visby är byggd på en av Gotlands bästa lägen, ett stenkast från ringmuren och med västläge på Norderstrand med det vidsträckta havet och en sandstrand alldeles nedanför. Läget är optimalt med ett underbart solläge, endast några minuters promenad in till Visby samt ett naturreservat alldeles bakom resorten. Arkitekturen har fokus på att skapa luftiga och lyxiga boenden. Glasväggarna, terrasserna, färgvalen och designen bidrar till att gränsen mellan ute och inne suddas ut och skapas njutningsfulla och funktionella rum. 

Som bostadsrättsägare har man alltid full bevakning och kontroll av sina lägenhet oavsett när på året man väljer att vistas på resorten. Därutöver får Brf- ägaren möjlighet till en god avkastning på sin insats genom en effektiv hotellverksamhet. 

Uthyrningsavtalet ger ägaren möjlighet till intäkt på sin lägenhet med god avkastning.

Fakta

Antal rum4:a r.o.k
Kvm146,5
Plan4 & 5
Bäddar6
Extra bäddar2

Planlösning

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Copyright © 2019 NOVI Resort Visby