fbpx
3950000 :–

Pris

6724 :–

Månadsavgift

208125 :–

Beräknad intäkt /år

82,5

Kvm

St Göransgatan 31, lgh 409/411

Interiör

Här har vi en etagevåning som är smart uppdelad på två enheter med separata entrédörrar. Behöver man inte utnyttja hela våning kan man hyra ut den del som inte nyttjas. Detta ger en flexibel lösning med olika variationsmöjligheter vid uthyrning och är även skönt för privatlivet när man har gäster. 

På nedre plan ligger ett sovrum med stor garderob och eget badrum. Badrummet är helkaklat med klinkergolv. Wc stol och handfat i vitt porslin samt badkar. Balkong med havsutsikt och morgonsol. Övre plan är genomgående med balkonger på båda sidorna. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till den söderliga balkongen med härlig havsutsikt. Köket har svarta moderna luckor, vit bänkskiva med infälld glaskeramisk häll och diskho.  

“Master” sovrummet på femte och övre plan har en trevlig balkong där man kan njuta av frukosten i den tidiga morgonsolen. Det helkaklade badrummet ligger mellan vardagsrummet och sovrummet. Det ligger vacker vitlaserad ekparkett i alla rum och väggarna är vitmålade. 

Till alla sviter ingår inredningspaket, noggrant utvalda och handplockade för att passa in i den sobra miljön. 

Exteriör

Brf Resort Visby är ett nytt, modernt och attraktivt resort concept. Genom att kombinera individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift skapas möjligheten att till stora delar finansiera ett exklusivt semesterboende. 

Brf Resort Visby skapats, med totalt 103 enheter i samarbete med Arklab Stockholm och Per Öberg som ansvarat för den unika arkitekturen. 

Brf Resort Visby är byggd på en av Gotlands bästa lägen, ett stenkast från ringmuren och med västläge på Norderstrand med det vidsträckta havet och en sandstrand alldeles nedanför. Läget är optimalt med ett underbart solläge, endast några minuters promenad in till Visby samt ett naturreservat alldeles bakom resorten. Arkitekturen har fokus på att skapa luftiga och lyxiga boenden. Glasväggarna, terrasserna, färgvalen och designen bidrar till att gränsen mellan ute och inne suddas ut och skapas njutningsfulla och funktionella rum. 

Som bostadsrättsägare har man alltid full bevakning och kontroll av sina lägenhet oavsett när på året man väljer att vistas på resorten. Därutöver får Brf- ägaren möjlighet till en god avkastning på sin insats genom en effektiv hotellverksamhet. 

Uthyrningsavtalet ger ägaren möjlighet till intäkt på sin lägenhet med god avkastning. 

Fakta

Antal rum3 + kök
Kvm82,5
Plan4 & 5
Bäddar4
Extra bäddar2

Planlösning

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Copyright © 2019 NOVI Resort Visby