fbpx
3590000 :–

Pris

6724 :–

Månadsavgift

173440 :–

Beräknad intäkt /år

82

Kvm

St Göransgatan 31, lgh 223

Interiör

Etagevåning med tre balkonger i två väderstreck. I entré planet ligger ett sovrum med våningssängar, utgång till balkong med tidig morgonsol. 

Helkaklat badrum med klinkergolv och duschhörna. Under trappan finner man ett smart placerat förråd. 

Övre plan är genomgående med balkonger på båda sidor. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till balkongen i söderläge med härlig havsutsikt. Köket har svarta moderna luckor, vit bänkskiva med infälld induktionshäll och diskho.

Sovrum med balkong där man kan avnjuta frukosten i morgon solens värmande strålar. Det helkaklade badrummet med badkar, ligger mellan vardagsrum och sovrum. Det ligger vacker vitlaserad ekparkett i alla rum och vitmålade väggar. I vardagsrummet och köket är en av de större väggarna fondmålade i en härlig blå färg.

Till alla sviter ingår inredningspaket, noggrant utvalda och handplockade för att passa in i den sobra miljön. 

Exteriör

Brf Resort Visby är ett nytt, modernt och attraktivt resort concept. Genom att kombinera individuellt ägda bostadsrättslägenheter med en högklassig hotelldrift skapas möjligheten att till stora delar finansiera ett exklusivt semesterboende. 

Brf Resort Visby skapats, med totalt 103 enheter i samarbete med Arklab Stockholm och Per Öberg som ansvarat för den unika arkitekturen. 

Brf Resort Visby är byggd på en av Gotlands bästa lägen, ett stenkast från ringmuren och med västläge på Norderstrand med det vidsträckta havet och en sandstrand alldeles nedanför. Läget är optimalt med ett underbart solläge, endast några minuters promenad in till Visby samt ett naturreservat alldeles bakom resorten. Arkitekturen har fokus på att skapa luftiga och lyxiga boenden. Glasväggarna, terrasserna, färgvalen och designen bidrar till att gränsen mellan ute och inne suddas ut och skapas njutningsfulla och funktionella rum. 

Som bostadsrättsägare har man alltid full bevakning och kontroll av sina lägenhet oavsett när på året man väljer att vistas på resorten. Därutöver får Brf- ägaren möjlighet till en god avkastning på sin insats genom en effektiv hotellverksamhet. 

Uthyrningsavtalet ger ägaren möjlighet till intäkt på sin lägenhet med god avkastning.

Fakta

Antal rum3 + kök
Kvm82
Plan2 & 3
Bäddar4
Extra bäddar2

Planlösning

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Copyright © 2019 NOVI Resort Visby